Cropped landscape
Sport
A negyeddöntőkkel folytatódik a Bajnokok Ligája
2018-04-0221:22
Spanyolországban lép pályára kedden a Bayern München labdarúgócsapata. A bajorok a Sevillához látogatnak a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. A nap másik párharcában megismétlődik a tavalyi döntő párosítása: a Juventus a Real Madridot fogadja.
 
Már javában készül a Sevilla elleni mérkőzésre a Bayern München csapata. A bajorok jó formában várják a spanyolok elleni találkozót, hiszen hétvégén 6-0-ra legyőzték a Dortmund csapatát a Bundesligában. Thomas Müller ennek ellenére nem bízza el magát.
 
„A Sevilla az utóbbi időben nem szerepelt valami jól. Ennek ellenére történetük során most először bejutottak a BL negyeddöntőjébe, ami azért nem kis fegyvertény. Sokan azért tartanak minket esélyesebbnek, mert a Bayernnek nagyobb a neve, de emiatt az elvárások is nagyobbak, ezzel is meg kell birkóznunk. Ahogy már többször is mondtam, a célunk a továbbjutás, most ez a fő kihívás számunkra” 
– nyilatkozta a Bayern csatára.
 
A másik keddi mérkőzésen Juventus–Real Madrid párharcra kerül sor. Mindkét találkozót 20 óra 45 perctől rendezik majd meg.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ