Cropped landscape
Sport
A férfiaknál is amerikai győzelem Miamiban
2018-04-0218:18
A nők után a férfiaknál is amerikai győzelem született a Miamiban rendezett keménypályás teniszversenyen. John Isner negyedszer jutott mestertornán döntőbe, azonban most először sikerült neki a győzelem.
Roger Federer, Rafael Nadal és Andy Murray ellen nem sikerült, most negyedszer próbálkozhatott a szürke pólóban játszó amerikai John Isner egy ATP 1000-res torna megnyerésével. Miamiban a világranglista 4. helyezettje, a német Alexander Zverev volt az ellenfele. A korábbi három összecsapásukon mindig a német győzedelmeskedett, ennek megfelelően is indult a mérkőzés. Az első szett rövidítésében Zverev volt, aki jobban koncentrált és 7-4-re meg is nyerte a tie-breaket. 

Ezután az amerikai pólót cserélt, az új sárga meze meg is hozta a fordulatot.  4-4-nél elvette ellenfele adogatójátékát és be is húzta a szettet 6-4-re. A döntő játszmában ismét 4-4-nél sikerült brékelnie Isnernek, aki már nem adta ki kezéből a megszerzett előny, és a harmadik szett 6-4-es megnyerésével élete első ATP Masters sikerét aratta. Isner győzelmével 8 helyet előrelépve a 9. helyre jött fel a világranglistán.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ