Cropped landscape
Sport
James már Jordan előtt
2018-03-3115:45
Legutóbb beállította, most pedig meg is döntötte Michael Jordan egyik rekordját LeBron James, az észak-amerikai profi kosárliga alapszakaszában. Vezérletével csapata is nyerni tudott, míg a listavezető Houston megszenvedett a sikerért.
Hamar meglett a rekord. LeBron James, a legendás Michael Jordan csúcsát adta át a múltnak. Zsinórban 867. mérkőzésén dobott legalább tíz pontot. Látszott, hogy nem akarta a véletlenre bízni, már az első negyedben összejött neki. Ezt követően győzelemre is vezette csapatát, 42 percet töltött a parketten és 27 pontja mellett 9 lepattanóval, és 11 gólpasszal zárt. A vendégeknél Anthony Davis jó játéka hiányzott a leginkább, így nem tudtak igazán lépést tartani a Clevelanddel. A végeredmény 107-102, így New Orleans már csak nyolcadik nyugaton.
 
Pocsék napja volt a Houstonnak. Chris Paul és Eric Gordon nem lépett pályára, míg James Harden borzasztóan dobott.  Emiatt a ligautolsó Phoenix ellen 21 pontos hátrányba került. Végül az éllovas megrázta magát, visszajött a meccsbe és egyetlen ponttal 104-103-ra nyert.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ