Cropped landscape
Sport
Isner vetett véget Del Potro sorozatának
2018-03-3115:41
John Isner jutott elsőként fináléba a Miamiban zajló keménypályás tenisztornán. Az amerikai versenyző két szettben Del Potrót búcsúztatta, döntőbeli ellenfele a 20 éves német Alexander Zverev lesz.
Az Indian Wellsben diadalmaskodó Juan Martin Del Potro 15-ös győzelmi sorozattal kezdte meg az elődöntőt. Ellenfele a hazaiak kedvence, John Isner volt, aki ellen rá kellett jönnie, hogy valószínűleg megszakad ez a sorozat. A nála is magasabb amerikai remek tenisszel rukkolt elő, és két játszmában 6:1,7:6-ra győzött. Pedig Del Potro lehetett volna a nyolcadik játékos, akinek sikerül a "Sunshine double", azaz egy évben megnyerni az Indian Wells-i és a miami tornát is. Isner negyedik ATP 1000-es döntőjére készül, Maiamiban az elsőre.
 
A másik elődöntőben a fiatal, mindössze 20 éves Alexander Zverev, Pablo Carreno-Bustaval találkozott. A spanyol játékos meglepetésre a negyeddöntőben a US Open döntős Kevin Andersont búcsúztatta. Itt az első játszmában még megvolt a lendülete, de végül két szettben a német bizonyult jobbnak 7:6, 6:2 arányban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ