Sport
Meccslabdáról kapott ki a US Open döntőse
2018-03-3014:54
A német Alexander Zverev és nagy meglepetésre a spanyol Pablo Carreno Busta vívja majd a Miamiban zajló tenisztorna második elődöntőjét a férfiak versenyében. A nőknél pedig már a döntőbe jutás volt a tét.
A dél-afrikai Kevin Anderson meccslabdáról kapott ki a spanyol Carreno Busta ellen a miami szupertorna negyeddöntőjében. A US Open döntősének a harmadik játszma rövidítésében háromszor is volt esélye befejezni a mérkőzést, de nem tudott élni az eséllyel. Spanyol riválisa zsinórban három pontot megnyerve fordított, és bejutott a legjobb négy közé. 
 
A másik negyeddöntő a fiatalok csatáját hozta, hiszen a 20 éves Alexander Zverev a 21 éves Borna Coriccsal találkozott. A negyedikként kiemelt német játékos két szettben, 6:4, 6:4-re győzött, és jutott a torna elődöntőjébe.
 
Szetthátrányból fordított Sloane Stephens Viktorija Azarenka ellen a női elődöntőben.
 
A hazai pályán versenyző amerikai 0:1-ről végül simán 3:6, 6:2, 6:1-gyel búcsúztatta a háromszoros Miami-győztes Azarenkát. Döntőbeli ellenfele a Roland Garros címvédője, Jelena Ostapenko lesz, aki a második fordulóban Babos Tímeát búcsúztatta. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ