Cropped landscape
Sport
Brazília visszavágott
2018-03-2819:27
A magyar - skót mérkőzésen kívül több felkészülési mérkőzést is rendeztek tegnap. A spanyolok 6-1-re verték a Messit nélkülöző Argentínát, míg az angol - olasz találkozó 1-1-re végződött. Az egyik legérdekesebbnek ígérkező összecsapás kétségkívül a német - brazil rangadó volt, amelyet a vendég brazilok nyertek 1-0-ra.
Brazília emlékezetes mérkőzésen 7-1-re kikapott 2014-ben Németországtól a világbajnokság elődöntőjében. Habár a mostani nem tétmérkőzés volt, mindenki szerette volna feledtetni a történelmi vereséget brazil részről. A Neymar nélkül pályára lépő brazilok a 37. percben szerezték meg a vezetést. Egy német labdavesztést követően villámgyorsan átvették az irányítást a hazai térfélen és Willian beadása után Gabriel Jesus közvetlen közelről érkező fejesénél Trapp nem tudott már hárítani. 
 
A találkozó nagy részében a vendégek domináltak. Jesus és Coutinho is próbálkozott, az újabb gól azonban mindkét kísérlet után elmaradt. A németek Draxler bombája után kis híján egyenlítettek, de végül Brazília 1-0-ra győzött és némi elégtételt vett a korábbi vereségen.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ