Cropped landscape
Sport
Madridban fogadja Spanyolország Argentínát
2018-03-2717:03
Madridban játszik egymás ellen a spanyol és az argentin labdarúgó-válogatott. A spanyolok a németek elleni 1-1-es döntetlennel hangoltak a mai mérkőzésre, míg az argentinok az olaszokat verték meg 2-0-ra.
Ötödik barátságos mérkőzésére készül egymás ellen a spanyol, valamint az argentin labdarúgó-válogatott. Az eddigi mérleg igencsak kiegyenlített, ugyanis két spanyol győzelem mellett két argentin siker született.
 
"A spanyol válogatottnak mindig nagy esélye van a győzelemre. Úgy gondolom, hogy a szurkolók jó csapatjátékot szeretnének tőlünk látni az este folyamán. A célunk pedig minél jobb formában megérkezni a világbajnokságra" 
- mondta David De Gea, a spanyol válogatott kapusa.
 
Az argentinok szövetségi kapitánya, Jorge Sampaoli méltatta az ellenfelet.
 
"Ahányszor látom a spanyolokat játszani, mindig meggyőződök arról, hogy ők a világ egyik legjobb csapata. Legyen az barátságos, selejtező vagy tétmeccs, mindig nagyon jók és rendkívül összeszedettek."
A felek tétmérkőzésen az 1966-os angol világbajnokságon találkoztak először, akkor Argentína bizonyult jobbnak 1 góllal. A Spanyolország-Argentína felkészülési találkozót este 21 óra 30 perctől játsszák Madridban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ