Cropped landscape
Sport
Magazin ajánló: Hosszabbítás 17:30
2018-03-2613:49
Amit az elmúlt hét eseményeiről tudni érdemes. Gólok, pontok és másodpercek, sikerek és kudarcok, sztárok és sztorik a Hosszabbításban. 
Bemutatkozott a magyar labdarúgó-válogatott kispadján Georges Leekens szövetségi kapitány. A nemzeti csapat bő négy hónap után lépett újra pályára. A Leekens-éra első ellenfele Kazahsztán volt.
 
Hivatalosan is elbúcsúztatták a női kézilabda-válogatottól visszavonuló Görbicz Anitát. A klasszis irányító négyszer nyert érmet nagy világversenyen a csapattal. Ebből egyet a Papp László Budapest Sportarénában szerzett: a 2004-es Eb-n bronzérmes lett. Közben a magyar válogatott immár nélküle játszott két Európa-bajnoki selejtezőt Hollandia ellen.
 
Idegenben kezdték a magyar csapatok a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőit. A Szeged Németországba látogatott a Kielhez, míg a Veszprém Dániában, a Skjern vendégeként lépett pályára.
 
Sopronban rendezték a kosárlabdázók Killik László Női Magyar Kupa nyolcas döntőjét. A házigazdák címvédőként várhatták a tornát.

 Az év legrangosabb hazai vívóversenyét rendezték péntektől vasárnapig, a női és férfi párbajtőrözők WestEnd Grand Prix-jét. A népes mezőnyben ott volt az olimpiai bajnok Szász-Kovács Emese és a csapatban olimpiai bronzérmes Rédli András és Somfai Péter is.

 Történelmi boksz gálára került sor Kistarcsán! Korábban még soha nem rendeztek Papp László emlékére profi ökölvívó gálát. A telt házas csarnokban a nézők Európa-bajnoki cím mérkőzést is láthattak!
 
143-szoros argentin válogatott, Bajnokok-Ligája győztes, 858-szor húzhatta magára az Inter mezét. Javier Zanetti korábbi klubja alelnökeknét tevékenykedik 2014 óta és múlt héten Magyarországon járt, hogy együttműködést kezdeményezzen a Szent Pál Akadémia utánpótlásával.

Hosszabbítás, minden hétfőn 17:30-kor az Echo TV műsorán.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ