Cropped landscape
Sport
Morris triplája döntött
2018-03-2114:48
Parázs csatákat hozott az észak-amerikai profi kosárlabda liga alapszakaszának ma hajnali játéknapja. A Boston az utolsó másodpercekben fordított az Oklahoma ellen, míg a Houston a Portlandet múlta felül. 
A Boston Celtics hazai parketten fogadta a Russel Westbrookkal felálló Oklahomát. A hajráig mindig csak pár pont volt a különbség a két együttes között, ám a végjáték nagyon izgalmasra sikerült. Úgy tűnt, a Thunder eldönti a meccset, 13 másodperccel a vége előtt még 5 ponttal vezetett. Egy faultot követően Carmelo Anthony mindkét büntetőjét elrontotta, jöhetett a Celtics, és két másodperccel a vége előtt Marcus Morris hárompontosával átvették a vezetést, eldöntve ezzel a találkozót. A végeredmény Boston Celtics - Oklahoma City Thunder 100-99.
 
Szoros meccset hozott a hazai pályán játszó Portland és a Houston párharca is. A listavezető a Trail Blazers 13 meccses győzelmi sorozatát szakította meg. A Rocketsnál remekelt Chris Paul, és James Harden is kirobbanó formában volt.  Előbbi 25, míg utóbbi 42 pontig jutott. A vége 115-111 lett a Houstonnak, így a Rockets továbbra is őrzi vezető helyét a ligában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ