Cropped landscape
Sport
Olümposz 03. 18. - teljes adás
2018-03-1814:54
Mi a következő célja Márton Anitának? Hogy lesz egy úszóból súlyemelő? Mit csinál ezután Kormos Villő? Csak pár kérdés, amire választ kaphatnak, hogy ha velünk tartanak. 

- Kochan Krisztina.

Olimpiai bronzérem, Európa-bajnoki arany, most pedig világbajnoki győzelem. Márton Anita sorra dönti meg saját rekordjait. A 29 éves súlylökő a birminghami világbajnokságon történelmet írt, hiszen megszerezte hazánk első vb győzelmét. A szegedi súlylökő a siker és a hírnév hatására sem változott és ugyanolyan szerény és lelkes, mint a riói olimpia előtt. Az eredményekkel továbbra sem elégszik meg és újabb és újabb célokat tűz ki maga elé. 

Kormos Villő Magyarország utóbbi éveinek legsikeresebb és legismertebb műugrója. Az európa-bajnoki bronzérmes sportoló még nincs 30 éves, de úgy döntött, hogy befejezi pályafutását és a civil életben folytatja tovább a sikerek halmozását. Villő 3 olimpián is részt vehetett. Azonban nem kerül teljesen távol a sportoktól a munkájában és a hétköznapjaiban is lesz szerepe a sportoknak. 
Élsportolóink sok esetben több sportágat is kipróbálnak, mire eljutnak a kedvencükig. Szuromi Tímea nem csak belekóstolt a különböző sportágakba, hanem éveket töltött el bennük. Aztán elérkezett a kedvenchez. Mára a súlyemelés tölti ki mindennapjait és természetesen, ha már élsportról beszélünk, akkor mi más lehetne a célja, mint a 2020-as tokiói olimpia. 

Márton Anita, Kormos Villő és Szuromi Tímea Balzsay Károly vezetésével vasárnap 22:30-tól további érdekességeket, célokat, terveket és meghatározó élményeket oszt meg Önökkel az Olümposz című műsorunkban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ