Sport
Két húszéves a döntőben
2018-03-1713:18
Raonic és Del Potro jutottak a legjobb négy közé az Indian Wellsben zajló tenisz tornán a férfiak versenyében. A nőknél már a döntőbe jutás volt a tét, ahol nagy meglepetésre a jelenlegi és egy korábbi világelső is búcsúzni kényszerült.
A férfiaknál a legjobb négy közé jutás volt a tét. Milos Raonic a negyeddöntőben Sam Querrey-vel találkozott. A világranglistán 32. kanadai igencsak megizzadt amerikai ellenfele ellen. Végül három szettben 7:5, 2:6, 6:3 arányban nyert és jutott az elődöntőbe. Juan-Martin Del Potro is megszenvedett a győzelemért. Az argentin játékos szetthátrányból tudott fordítani a német Philipp Kohlschreiber ellen. A 2009-es US Open-győztes játékos második Indian Wells-i döntőjére hajt, 2013-ban Rafael Nadal ellen szettelőnyről kikapott.
 
Női egyesben két húszéves került a döntőbe. Oszaka ellenfele az elődöntőben a jelenlegi ranglista vezető Simona Halep volt. Nagy meglepetésre simán két játszmában 6:3,6:0-ra a japán tehetség győzött. A másik elődöntőben a 20.-ként kiemelt Darja Kaszatkina, Venus Williamsszel nézett farkasszemet.  Az amerikai 17 év után jutott ismét a torna legjobb négy játékosa közé. Az orosz hölgy nem ijedt meg a feladattól és szetthátrányból fordítva 4:6,6:4,7:5 arányban győzött és jutott a fináléba.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ