Cropped landscape
Sport
Hosszabbítás 03.12 - teljes adás
2018-03-1215:40
Amit az elmúlt hét eseményeiről tudni érdemes. Gólok, pontok és másodpercek, sikerek és kudarcok, sztárok és sztorik a Hosszabbításban.
A legnagyobb rangadót játszották szombaton a férfi kézilabda-bajnokságban. Két BL-nyolcaddöntős csapatunk találkozott, a Telekom Veszprém a Mol-Pick Szegedet fogadta. 
 
A hölgyek ezen a hétvégén is a Bajnokok Ligájában játszottak, ahol a címvédő Győr és a Ferencváros egyaránt befejezte a középdöntő csoportkörét, és továbbjutott a negyeddöntőbe. 
 
Kitüntették a téli olimpián aranyérmes és pontot szerző sportolókat az Országházban. Az elismeréseket Orbán Viktor miniszterelnök, Áder János köztársasági elnök, valamint Kövér László, az Országgyűlés elnöke adta át. A miniszterelnök elmondta, hogy a sportág fejlődése érdekében további fejlesztések is várhatóak. 

 Akárcsak 2013-ban, októberben az idén is Budapest ad otthont a birkózók világbajnokságának. A magyar válogatott edzői kipróbált nagy harcosokat és több éremesélyest küldenek a hazai szőnyegre.
 
A téli olimpiának már több mint két hete vége, Phjongcshang azonban nem pihen. Péntek óta tart a téli paralimpia, amelyen az Echo Televízió is képviselteti magát. 
 
Hosszabbítás, az ECHO TV heti sportösszefoglalója hétfőnként 17:30-kor. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ