Cropped landscape
Sport
Olümposz 03.12 - teljes adás
2018-03-1116:46
Meddig sportol Lőrincz Tamás? Mi a következménye a téli olimpiának és mi a következő célja Kozma Dominiknak? Csak pár kérdés, amire biztosan megkaphatják a választ az Olümposz adásában.   
Balzsay Károly vezetésével ezen a héten is érdekes és könnyed fél órát tölthetnek el vasárnap 22:30-tól. A soron következő Olümposzban Lőrincz Tamás megosztja a nézőkkel, hogy mit is jelent egy sportoló számára, ha fél évvel egy verseny után tudja meg, hogy mégsem bronz, hanem ezüstérmes lesz. A Honvéd birkózója, nem csak a múltról, hanem a jelenről és a távoli jövőről is beszél. Elárulja, hogy meddig tervezi pályafutását, de az is kiderül, hogy hogyan készül a hazai világbajnokságra. 
Lőrincz Tamás
Nagy lázban tartja a magyar lakosságot a 2018-as téli olimpia. A gyorskorcsolyázók történelmet írtak Dél-Koreában. De vajon csak egy dobogós vagy egy pontszerző hellyel lehet valaki híres? A 23. téli olimpia következményeiről és sikereiről a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkárával, Vékássy Bálinttal beszélgethettünk. 
A gyorskorcsolyázók történelmet írtak Dél-Koreában
Végül, de nem utolsó sorban egy úszóval zárjuk a vasárnapi Olümposzt. Kozma Dominik hazai közönség előtt, a 2017-es vizes világbajnokságon érte el eddigi legjobb eredményét. De nem csak a bronzérem miatt szerette meg egy ország. A BVSC versenyzője végtelenül laza, de ez nem megy a sport rovására. A 26 éves úszó elszántságát és elhivatottságát sokan megirigyelhetnék. A dicsőség nem ragadta el és már az újabb terveit szövögeti. 

Három érdekes téma, szerethető szereplők és egy kis könnyed humor. Az Olümposz újra egy kis kikapcsolódást és egy kis felüdülést hozhat. Tartsanak Balzsay Károllyal.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ