Cropped landscape
Sport
Idegenben nyert az Újpest
2018-03-1019:57
Idegenben győzte le a Debrecent az Újpest a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában. A fővárosiak így pontszámban utolérték harmadik helyezett riválisukat a tabellán.
Az első félidőben a piros mezes debreceniek játszottak aktívabban. A 6. percben Takács Tamás hozhatta volna helyzetbe Sós Bencét, de passzával nem találta meg társát. A fordulást követően is jól kezdtek a vendéglátók mégis az újpestiek szereztek vezetést az 58. percben Novothny Soma révén, aki 13. gólját lőtte a szezonban. Alig húsz perccel később a hazaiak részéről Könyves Norbert használta ki Pajovic hibáját, aki rosszul jött ki a kapujából, így a Debrecen egyenlített. A 90. percben jött a slusszpoén vendég részről. A Novothny helyére csereként beálló Tischler Patrik állította be a 2-1-esvégeredményt, így az Újpest győzelmével utolérte a tabella 3. helyén álló 32 pontos DVSC-t, míg a Loki már négy mérkőzés óta nyeretlen a bajnokságban.

TOVÁBBI EREDMÉNYEK:
 
A labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának további eredményei: § Vasas - Budapest Honvéd 2-1, Paks - Puskás Akadémia 3-1, Ferencváros - Balmazújváros 5-0, Mezőkövesd - Haladás 2-1, míg a Videoton - Diósgyőr mérkőzés fél 8-kor kezdődött.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ