Cropped landscape
Sport
Címvédés a Békéscsaba célja
2018-03-0915:48
Címvédésre készül a Békéscsaba a női röplabda Közép-Európai Ligában! A hazai porondon egyeduralkodó csapat tavaly Zágrábban ünnepelhetett, most pedig hazai szurkolók előtt szerezheti meg az újabb trófeát.
A sorozatban négy magyar bajnoki aranyérmet szerző csabai gárda ebben a szezonban a címvédést célozta meg a Közép-európai Ligában. Dobi Edináék nem kezdték jól a sorozat alapszakaszát, de két vereséget követően zsinórban hét győzelmet arattak. A viharsarki együttesnek így nem csak a rendező jogán, hanem az eredmények alapján is ott lenne a helye a négyes döntőben. A BRSE gőzerővel készül a hétvégi tornára, ahol teltház fogadja majd a hazai kedvenceket.
 
„Ez biztos, hogy hatalmas motiváció lesz. Hazai pályán, hazai szurkolók, támogatók előtt mindig jobban akar bizonyítani a csapat. Eleve tudunk nagyon harcosan játszani, de ha érezzük a több mint 2 ezer szurkoló támogatását, akkor az biztos plusz pontokhoz fog juttatni minket” 
- mondta Dobi Edina a Linamar-Békéscsabai RSE csapatkapitánya tévénknek.
 
A BRSE a horvát Mladost Zagreb ellen lép pályára a szombati elődöntőben. Amennyiben a csabaiak az alapszakaszhoz hasonlóan legyőzik horvát riválisukat, akkor a cseh Olomuc és a szlovén Maribor párharcának nyertesével harcolhatnak a kupáért a vasárnapi döntőben. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ