Cover
Sport
Még nem dőlt el a továbbjutás
2018-03-0713:10
2-2-es döntetlenről várhatja a Tottenham a Juventus elleni labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntő hazai visszavágóját. A mai másik párosításban a Manchester City 4-0-s előnnyel fogadja a Baselt.
A Tottenham talán kedvezőbb helyzetben van, mint a Juventus, mert idegenben kétszer is betaláltak az angolok. Az aranycipőért versenyben lévő, és jó formában játszó Harry Kane biztos a kezdőcsapatban kap majd helyet a hazaiaknál. 
 
„Élvezni akarjuk a játékot. Nagyon jól tudjuk, hogy Európa egyik legjobb együttesével játszunk. Bátor csapat vagyunk, nagyon pozitív emberekkel, akik vágynak a kihívásokra, és ez egy igen komoly kihívás"  
- nyilatkozta a hazaiak mestere Mauricio Pochettino.
 
A másik oldalon több kulcsember is felépült sérüléséből. Valószínűleg Dybala és Matuidi is kezdeni fog. Előbbi góljával a hétvégén fontos győzelmet aratott a Juve a Lazio vendégeként. A találkozó fényét beárnyékolja egy tragikus esemény. 31 éves korában elhunyt az olasz válogatott Davide Astori. Az ő emlékére minden BL és Európa Liga találkozó gyászszünettel kezdődik.
 
„Játékosként mindannyian tiszteltük Davide Astorit. Azt hiszem, hogy legjobban úgy emlékezhetünk rá, mint futballista, hogy igazi sportemberként tesszük a dolgunkat, játszunk, és megpróbáljuk azt az értékrendet követni, amit ő is követett" 
- mondta meghatódva Buffon.
 
A forduló másik mérkőzésén a Manchester City 4-0-ás előnyről fogadja a Baselt. A találkozók ma este 20:45-kor kezdődnek.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ