Cropped landscape
Sport
Az Oklahoma sem bírt a Houstonnal
2018-03-0715:46
A címvédő Golden State Warriors simán 114-101-re nyert a Brooklyn Nets ellen az észak-amerikai profi kosárlabda liga alapszakaszában. Az Oklahoma a zsinórban 16. győzelmére készülő Houston-t fogadta.
Stephen Curry bokája rendben van! Ezt bizonyította is a Golden State kiválósága. Hiszen 34 pontot dobott, ebből 6 tripla volt. Hiába nyújtott nagyszerű teljesítményt a kétszeres MVP, a Nets alaposan megszórta a második negyedben a címvédőt. A hazaiak nem estek kétségbe, megrázták magukat, és könnyed játékkal végül 114-101-re nyertek és zsinórba 6. győzelmüket ünnepelhették. 
 
Parázs mérkőzésre lehetett számítani a hazai pályán játszó Oklahoma és a Houston között. A visszatérő Carmelo Anthony remekelt 19 pontot szórt az első félidőben. A jó teljesítmények ellenére is tarthatatlan volt a vendég Rockets. Chris Paul 25, míg James Harden 23 pontig jutott, ami nem kiemelkedő de, ígyi s 120 pont fölé jutott az együttes.  A listavezető zsinórban 16. győzelmét aratta. A végeredmény: Oklahoma - Houston 112-122. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ