Cropped landscape
Sport
Neymar nélkül fogadja a Realt a Paris Saint-Germain
2018-03-0520:52
Nem szabad sírnunk - ezt mondta Dani Alves, a Paris Saint-Germain játékosa a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-visszavágó előtti sajtótájékoztatón. Mint ismert, a PSG 3-1-es hátrányból vág neki a mérkőzésnek. A párizsiak legnagyobb sztárjukra, Neymarra sem számíthatnak a kedd esti meccsen.  
Még február végén a Marseille elleni bajnoki rangadón egy szerencsétlen megmozdulásnál sérült meg Neymar. A brazilnak kificamodott a jobb bokája, emellett a lábfejében egy csont is megrepedt. A PSG sztárját megműtötték, és egy hónapig nem áll majd csapata rendelkezésére.
 
„Két lehetőségünk van. Az első opció az, hogy leülünk és elkezdünk sírni, hogy most mennyire rossz nekünk, a második pedig az, hogy összeszedjük magunkat és mindent megteszünk a továbbjutás érdekében. Én természetesen a második opciót fogom választani” 
 - mondta Dani Alves, a PSG védője. 
 
Tovább nehezíti a párizsiak dolgát, hogy a Real Madrid két kulcsjátékosa, Luka Modric és Toni Kroos is felépült sérüléséből. A mérkőzés - csakúgy, mint a többi kupameccs - egyperces gyászszünettel kezdődik majd a Fiorentina nemrég elhunyt csapatkapitányára, Davide Astorira emlékezve. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ