Cropped landscape
Sport
Hosszabbítás - A TELJES ADÁS
2018-03-0515:47
Sporttörténelmi időket élünk, szűk egy hét leforgása alatt versenyzőink megnyerték első téli olimpiai aranyérmét Magyarországnak, majd Márton Anita jóvoltából megszületett az atlétikai világbajnokságok első aranyérme is a birminghami fedett pályás vb-n. 
A kézilabda Bajnokok Ligájában a férfiaknál befejeződtek a csoportküzdelmek, míg a nőknél az utolsó előtti fordulót bonyolították a csoportokban. Megnézhetik, hogy teljesítettek kupacsapataink a hétvégén.
 
Az már a sorsoláskor kiderült, hogy a férfi vízilabda Európa Kupa döntőjében lesz magyar csapat. Nos a bomba formában játszó, címvédő Ferencváros Miskolcon sem hagyott kétséget afelől, hogy melyik lesz az a csapat.
 
A pingpongosok sem pihentek a hétvégén, ugyanis péntektől vasárnapig az Ormai László sportcsarnok adott otthont az asztaliteniszezők országos bajnokságnak.

Óriási megtiszteltetés érte dr. Csányi Sándort, akit a Pozsonyban tartott UEFA- kongresszuson a közgyűlés egyhangúlag a FIFA alelnökévé választott. A magyar labdarúgás első embere megválasztása után adott helyszíni interjút az MLSZ TV-nek.
 
Magyarországon járt a 2000-es évek francia labdarúgó-válogatottjának egyik oszlopos tagja. William Gallas TeqBall nagykövetként dolgozik visszavonulását követően, a Budapesti Műszaki Egyetemmel is a sportág érdekében áll kapcsolatban. Az egykori klasszissal a BME - TFSE elleni futsal mérkőzésén beszélgettünk.
 
Az előző héten az új Forma 1-es versenyautók bemutatásáról, adtunk számot, most az első közös barcelonai tesztjükről készítettünk összefoglalót.
 
Hosszabbítás, az ECHO TV heti sportösszefoglalója hétfőnként 17:30-kor.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ