Cover
Sport
Egy gólos szegedi vereség Barcelonában
2018-03-0509:29
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában a Mol-Pick Szeged idegenben 28–27-re kikapott a Barcelonától. A magyar csapat ellenfele a nyolcaddöntőben a német Kiel lesz.
Jobban kezdte a mérkőzést a fehér felsőben pályára lépő Szeged. A Barcelona a találkozó elején végig ment az eredmény után, sőt, Skube hatalmas góljával a 10. percben már 6-4-re vezetett tiszaparti együttes.
 
A szeged támadójátéka ezt követően akadozni kezdett, és egy gyönyörű Balogh Zsolt gól után még eggyel vezetett Juan Carlos Pastor csapata, azonban a 14. percben fordított a Barcelona Rivera révén. A katalánok egy hatperces magyar gólcsendet kihasználva 14–11-re elléptek, a nagyszünetre pedig 16-14-es előnnyel fordultak.
 
A második félidőben végig tartotta a 3-4 gólos különbséget a Barcelona, egészen az 55. percig, amikor is feljött 27-26-ra a Szeged. Előbb Bánhidi volt eredményes, majd Zsitnyikov lőtt a rövidbe.  Közelebb viszont nem tudott jönni a magyar csapat, így 28-27-es vereségével az A csoport 5. helyén végzett és bejutott a nyolcaddöntőbe, ahol a német THW Kiel lesz az ellenfele.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ