Cropped landscape
Sport
Könnyed játékkal győzött a Győri Audi ETO KC
2018-03-0316:17
Legyőzte dán ellenfelét a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének ötödik fordulójában. A címvédő együttes sima mérkőzésen 32-24-re nyert a Nyköbing vendégeként.
Kicsit döcögősen kezdte a mérkőzést a Győri Audi ETO. A vezetést 3-3 után ragadta magához a magyar együttes, és rögtön három gólósra nőtt a különbség a Nyköbinggel szemben. A győriek kapusa Grimsbo még egy hét méterest is hárítani tudott. Ezután sem vett vissza a lendületből a címvédő. A félidő hajrájára már 7 gól is volt a különbség, és ez nem is változott a szünetig. 17-10-zel vonulhattak pihenőre a csapatok.

 A fordulást követően sem változott a játék képe. A győriek végig 7-8 gólos különbségen tartották dán ellenfelüket. A hazaiak képtelenek voltak felvenni az ETO gyors és precíz játékának ritmusát. Kiemelkedő teljesítmények is akadtak magyar oldalon. Groot 7, míg Oftedal 6 gólig jutott.  A Győr zsinórban 4., míg a BL-ben 7. győzelmét aratta ebben a szezonban, ezzel szinte bebiztosította első helyét a csoportban. A végére már állandósult a különbség a két csapat között. Győri Audi ETO KC - Nykobing 32 - 24. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ