Cropped landscape
Sport
Lőrincz Tamás átverésnek hitte a vb-ezüstöt
2018-03-0214:16
Lőrincz Tamás hivatalosan is világbajnoki ezüstérmes, miután kiderült, hogy orosz ellenfele doppingolt. A Honvéd birkózója először nem vette komolyan a gratulációkat és áprilisi tréfának hitte a híreket. Csütörtökön azonban a hivatalos értesítést is megkapta a Magyar Birkózó Szövetség.

- Kochan Krisztina írása.
Lőrincz Tamás először azt hitte, hogy viccelnek a Dániában lévő csapattársai, amikor felhívták, hogy az oroszok információi szerint ő kapja meg a tavalyi világbajnokság ezüstérmét. A Honvéd birkózójának ellenfelétől doppingvétség miatt vették el második helyét.
  
"Másnap a török ellenfelem, akivel a bronzmeccset vívtam, az instán rámírt, hogy gratulál az ezüstéremhez és küldjem már neki a bronzérmet. Hát mondom, akkor nem hiszem, hogy vele is megbeszélték, hogy közösen szívassanak, úgyhogy valószínű, igaz lehet a történet és a hivatalos levél az azt hiszem, hogy tegnap érkezett be a szövetségbe"
- mesélte az Echo TV riporterének Lőrincz Tamás.
 
Ezzel az ezüstéremmel a londoni olimpián második helyezett Lőrincz Tamás eddigi legjobb világbajnoki eredményét érte el. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ