Cropped landscape
Sport
Vb-selejtező előtt a férfi kosárlabda-válogatott
2018-02-2014:34
Kecskeméten készül a magyar férfi kosárlabda-válogatott Litvánia és Lengyelország ellen a világbajnoki selejtezőkre. Keller Ákos a lengyelek ellen szeretné kiharcolni a továbbjutást.
Jókedvűen készül a magyar férfi kosárlabda-válogatott a soron következő világbajnoki selejtező mérkőzésekre. Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány kiemelte, jelenleg egy generációváltáson esik át a válogatott. 
 
„Elindult egy generációváltás és próbálunk felkészülni, hogy a következő Európa selejtező és Európa-bajnokságon a magyar válogatott újra ott legyen. Látjuk, hogy a lányok háromszor egymás után voltak Eb-n, próbáljuk mi is elérni, hogy ne 20 vagy 48 évet várjunk a győzelemre” 
 - mondta a szövetségi kapitány Ivkovics Sztojan.
 
Keller Ákos szerint elsősorban a lengyel válogatottra összpontosítanak.
 
„Elsősorban a lengyelek ellen készülünk, azt a meccset szeretnénk megnyerni, hogy már most be tudjuk biztosítani a továbbjutásunkat, és ne kelljen az utolsó körre hagyni. Meglátjuk, mennyire fogunk jól játszani, nagyon sok múlni azon, hogy hogyan fogunk dobni és hogyan áll össze a védekezésünk, illetve meg kell még szoknunk ezt a nagyon rossz műbőr labdát” 
 - nyilatkozta a válogatott centere.
 
A magyar válogatott február 23-án, pénteken Litvániában játszik, majd 26-án, hétfőn Szombathelyen fogadja a lengyel válogatottat. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ