Cropped landscape
Külföld
Lehet kapcsolat az NGO-k és az embercsempészek között
2018-02-1916:38
Egyre több bizonyíték van arra, hogy kapcsolatban állnak egymással a Soros Györgyhöz köthető NGO-k és az embercsempészek - számol be Kockázatelemzés című jelentésében a Frontex. A tanulmány szerint olyan szervezettek és gyorsak a mentőakciók, mintha a civil hajók pontos koordinátákat kapnának bűnbandáktól. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő azt mondta Híradóknak: a jelentés is azt bizonyítja, hogy az NGO-k nem pártatlanok, hanem a bevándorlók oldalára álltak a migránskérdésben, amely jelenleg Európa létét dönti el.
Egy 2017 januárjában Líbiából elindult férfi arra hívja fel a migránsok figyelmét, hogy a Thuraya elnevezésű műholdas telefon nélkül ne induljanak útnak. A műszer segítségével ugyanis rövid időn belül rájuk találnak a mentőhajók. A migráns férfi arra buzdítja társait, hogy induljanak útnak, mert megéri.

A Frontex Európai Határ- és Hadseregvédelmi Ügynökség a Kockázatelemzés 2017 című jelentésében arra világít rá, hogy egyre több bizonyíték van arra, hogy a Soros Györgyhöz is köthető NGO-k és az embercsempészek kapcsolatban állnak egymással.

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő Híradóknak kifejtette: ebből a tanulmányból is egyértelműen látszik, hogy az NGO-k egy része nyíltan támogatja az bűnbandákat.

Olyan segítséget nyújt, hol kell partra szállni mit kell mondani, hogy lehet a hatóságokat félrevezetni és felhívják a menekültek figyelmét, hogy legyen náluk olyan okostelefon, amely műholdon keresztül működik, amely azt jelenti, hogy bármely pillanatban bárhonnan ezek az emberek kimenthetők. Ez a jelentés is azt bizonyítja, hogy az NGO-k nem pártatlanok, a migránskérdésben ami jelenleg Európa létét dönti el, a bevándorlók oldalára álltak.

A Frontex első számú vezetője egy interjúban azt nyilatkozta, hogy Soros György finanszírozhatja a Földközi-tengeren szervezett menekült inváziót. Fabrice Leggeri hangsúlyozta: a nagyméretű hajók működését a milliárdos NGO-i pénzelik.

Leggeri szerint aggasztó, hogy az NGO-k és a hivatalos mentőhajók nem ugyanazért a célért harcolnak. A nem kormányzati szervek ugyanis mindent elkövetnek annak érdekében, hogy Európába ellenőrizetlenül érkezzenek a migránsok ezrei.

A segélyszervezetek kategorikusan tagadnak, az olasz ügyészség azonban már vizsgálatot indított az NGO-k és az embercsempészek közötti kapcsolatok feltárása érdekében.

ECHO TV – A nemzet hangja – Híradó 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ