Cropped landscape
Külföld
Németországban tízből kilenc bűncselekményt bevándorló követ el
2018-02-1613:07
németország, terrorizmus, migránsok, bűncselekmények
Félelem Németországban. Egy friss tanulmány szerint a németek főként a terrortámadásoktól tartanak és attól, hogy erőszakosan megtámadják őket a migránsok. Sajtóhírek szerint a német nők egy része annyira fél, hogy riasztópisztolyt tart magánál és önvédelmi oktatásra jár. Németországban az adatok szerint tízből kilenc bűncselekményt bevándorlók követnek el.
Legutóbb hétfőn hajnalban erőszakolt meg egy afrikai migráns egy 65 éves német nőt az észak-rajna-vesztfáliai Viersenben. Az idős asszony egy temető mellett sétált, amikor rátámadt a 20 éves férfi. Az elkövető Nyugat-Afrikából érkezett és illegálisan lépett be Németországba. A menekült már ismert volt a hatóságok előtt, mert korábban testi sértéssel vádolták, de végül szabadon engedték.

A Junge Freiheit című újság arra hívta fel a figyelmet, hogy a német média többségében elhallgatja azokat az eseteket, amikor migránsok bántalmaznak nőket. A lap készített egy rövidfilmet is erről. A videóban egy müncheni négy gyerekes anyuka azt mondja, hogy félti a gyerekeit.

A játszótéren voltunk a lányaimmal. A három éves lányamtól egy menekült anyuka és gyereke elvették a játékait. Miután ezt szóvá tettem, a nő nácinak, kirekesztőnek és bevándorlóellenesnek nevezett engem. A szóváltásból végül dulakodás lett. Kihívtam a rendőröket, de ők nem csináltak semmit - idézte fel Karina.

Egy berlini lány pedig arról beszélt egy videóban, hogy már többször akarták molesztálni őt migránsok, ezért most riasztópisztolyt hord magával.
Egy friss német tanulmányból kiderül, hogy tízből kilenc bűncselekményt bevándorlók követtek el.

Az Epoch Times német kiadásának mai cikkében arról ír, hogy Németországot félelem uralja. Az Allensbach Demoszkópia Intézet legújabb kutatása alapján a lakosok nemcsak a terrortámadásoktól rettegnek, hanem az erőszakos cselekmények kirobbanásától is tartanak.

Az is súlyos problémát jelent, hogy több ezer feltételezett dzsihadista közül mindössze 750 embert tartanak számon a hatóságok. A 2016-os berlini gázolásos merénylet elkövetőjét is megfigyelték, de mivel kevés a rendőr csupán hétköznap és munkaidőben. A bevándorlót végül szem elől vesztették, és nem tudták megakadályozni, hogy 12 embert megöljön a karácsonyi vásáron.

Az pedig csak tovább élezi a helyzetet, hogy egyre több olyan dzsihadista tér vissza Németországba, akik a Közel-Keleten az Iszlám Állam oldalán harcoltak.

ECHO TV – A nemzet hangja – Híradó 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ