Cropped landscape
Sport
Jól halad Győri Mátyás rehabilitációja (VIDEÓ)
2018-02-1619:38
Győri Mátyás még decemberben szenvedett keresztszalag-szakadást, most februárban pedig már javában készül a visszatérésre. A Telekom Veszprém kézilabdázója jelenleg a balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémián folytat rehabilitációs edzésprogramot.
„Minden nap van úszásom, minden nap van két gyógytornám. Minden héten személyi edzővel dolgozom a többi testrészemre, hogy azok se maradjanak le. Továbbá kapok lézeres kezeléseket, mágneses ágy és hasonlók...” 
– mesélte rehabilitációs programját az Echo TV riporterének Győri Mátyás, aki pontosan tudja, mennyire fontos, hogy komolyabb terhelés nélkül, türelmesen végigcsinálja a programot.
 
„Nincs sok értelme a siettetésnek. Még ha az utolsó 5 meccsre vissza is tudnék állni, mondjuk májusban, azzal kockáztatnám, hogy újra lesérülök, és akkor a rehabilitációm a következő szezonba is átnyúlhatna.”
Leghamarabb tehát valószínűleg csak ősszel láthatjuk újra pályán a fiatal játékost, aki rehabilitációs programjáról az Építők legutóbbi adásában mesélt az Echo TV riporterének.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ