Cropped landscape
Sport
Csúcsrangadó a Bajnokok Ligájában
2018-02-1414:38
Ma este két mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntője. Az FC Porto a Liverpoolt fogadja, míg a PSG a Real Madridhoz látogat. A párizsiak kiegyenlített mérkőzést várnak.
A Paris Saint-Germain a legutóbbi szezonban is spanyol csapattal találkozott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Akkor az első meccsen 4-0-ra legyőzték a Barcelonát, a visszavágón viszont 6-1-re kikaptak, így búcsúztak a sorozattól. A csapat vezetőedzője Unai Emery szerint tanultak a hibákból.

 „Kiegyenlített meccset várok a Real Madrid ellen, mert mindkét csapatban remek játékosok vannak. Amikor ilyen együtteseket látsz, amelyekben ennyi kiváló labdarúgó szerepel, akkor egyértelmű, hogy jó játékra számíthatunk, mivel mindenki magas szinten szeretne játszani” 
 – mondta Emery.
 
 A Real Madrid hazai fronton nem szerepelt jól, de a BL-ben címvédőként tarthatnak tőle az ellenfelek.

 „Számomra ez is egy lehetőség és egy álom, hogy a legjobb 16 között a Santiago Bernabeuban a világ egyik legjobb csapata, a Bajnokok Ligája címvédője ellen játszhatok. Szeretnénk élvezni a játékot ezen a meccsen” 
 – nyilatkozta Marquinhos, a PSG hátvédje.
 
 
Szerdán este 20:45-től fogadja a Real Madrid a párizsiakat. A másik esti nyolcaddöntőben az FC Portohoz a Liverpool látogat.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ