Cropped landscape
Sport
Magazin ajánló: Hosszabbítás
2018-02-1214:36
A ECHO Televízió heti sportösszefoglalójában, a hétfői Hosszabbításban a következő témákkal várjuk nézőinket. 
A pénteki ünnepélyes megnyitóval hivatalosan is elkezdődött a 23. téli olimpia Phjongcshangban, és szombaton az első éremosztó napon már volt is okunk izgulni, hiszen megkezdték a versenyzést rövid pályás gyorskorcsolyázóink.
 
Legjobb női kézilabda csapataink a Győr és a Ferencváros azért harcolnak a Bajnokok Ligájában, hogy a május 12-13-i hétvégén itt a Papp László Arénában érdekeltek legyenek a négyesfináléban. A férfiaknál a veszprémieknek és a szegedieknek Köln a célállomás. Most megnézzük, hogy teljesítettek kupacsapataink az előző héten
 
Sikeres melbourne-i Grand Slam szereplése, majd a liege-i belga-magyar Davis-kupa mérkőzés után itthon is pályára lépett a budapesti ATP Challanger tornán legjobb férfi teniszezőnk Fucsovics Márton.

Hosszú, és eredménydús keleti körút után pár napra hazaérkezett Babos Tímea. A párosjátékosok világranglistáján 5. helyezett Babos női párosban diadalmaskodott, míg vegyespárosban döntőzött az év első Grand Slam viadalán az Australian Openen, majd a tajvani WTA versenyen egyéniben győzött.
 
Magyar szempontból igazi éremesővel ért véget a 62. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenyen. Bokszolóink összesen 3 aranynak, 4 ezüstnek és 10 bronzéremnek örülhettek a díjkiosztó ceremóniákon.
 
A WTCR-ben is a legjobb akar lenni a tavalyi világbajnoki ezüstérmes Michelisz Norbert. Az átalakult túraautó-versenysorozatnak a Hyundai-jal nekivágó magyar versenyző már túl van az első teszteken, és optimistán várja a szezont. 
 
Hosszabbítás, az ECHO TV heti sportösszefoglalója hétfőnként 17:30-kor.

AZ ADÁSOK ITT MEGTEKINTHETŐEK 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ