Sport
Lewandowski Heynckes nyomában, Reus győztesen tért vissza
2018-02-1118:21
Szezonbeli 18. sikerét aratta a Bayern München a Bundesligában, miután 2-1-re diadalmaskodott a Schalke ellen. A Dortmund szintén két gólt szerzett, Marco Reus sérüléséből pedig győztes meccsen tért vissza.
Thomas Müller távoli lövését még védte Fährmann, a Schalke kapusa. Majd a kipattanóra remekül érkező Lewandowski megszerezte a vezetést a 6. percben a  Bayer Münchennek. A lengyel góljával utolérte edzőjét, Jupp Heynckest, mivel egy szezonon belül tizenegy hazai mérkőzés mindegyikén eredményes volt.

22 perccel később a Schalke részéről Di Santo egyenlített. Az első félidő 36. percében újabb müncheni gól született, Robben remek passzából Thomas Müller lőtt a hálóba, amellyel a mérkőzés eldőlt, mivel később már nem esett gól. Bayern München-Schalke, 2-1.

Hazai győzelemben reménykedtek dortmundban is. A majd kilenc hónap után sérülésből visszatérő Marco Reusszal felálló fekete-sárgák csupán a második félidő elején szereztek vezetést. A második Bundesliga mérkőzésén pályára lépő Michy Batshuayi a 49. percben lőtt gólt, 1-0. A győzelmet végül a 93. percben Mario Götze biztosította be. Dortmund-Hamburger SV, 2-0.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ