Cropped landscape
Sport
Hatot Rúgott a kupában a Bayern München
2018-02-0711:30
Elmaradt a meglepetés a labdarúgó Német Kupa negyeddöntőjében. A harmadosztályban jelenleg éllovas Paderborn a Bundesligát toronymagasan vezető Bayern Münchent fogadta, és 6-0-s vereséget szenvedett.
A fehér mezben játszó Bayern München a papírformának megfelelően kezdte a mérkőzést. Az első gólra a 19. percig kellett várni. Ekkor egy labdaszerzés után Müller került helyzetbe, majd a továbbcsorgó labdát végül Coman passzolta a kapuba. A következő vendégtalálat mindössze hat perccel később született. Az első gól szerzője most álomszerű labdát adott Lewandowskinak, aki gyönyörűen mellel maga elé tette, és kilőtte a hosszú sarkot. Az első félidő tartogatott még egy találatot. Hummels mélységi labdájára Kimmich lépett ki jól, és higgadtan lőtt a rövid sarokba, így 3-0-val vonulhattak pihenőre a csapatok.
 
A második játékrész sem tartogatott fordulatokat, az 55. percben James Rodríguez szögleténél Tolisso mindenkinél magasabbra emelkedett, és a kapuba bólintott.  A gólgyártásból végül Arjen Robben is kivette a részét, a 86. percben Lewandowski lekészített labdáját tekerte a hosszú felsőbe, majd két perccel később ismét betalált, és kialakította a 6-0-s végeredményt. Nagy verés lett a vége, a Bayern jutott az elődöntőbe.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ