Cropped landscape
Sport
Magazin ajánló: Hosszabbítás
2018-02-0516:10
Az ECHO Televízió heti sportösszefoglalójában, a hétfői Hosszabbításban a következő témákkal várjuk nézőinket.
Kevesebb mint három hét, és kezdődik a labdarúgó OTP Bank Liga tavaszi szezonja. A csapatok idehaza és külföldön sorozatban játsszák a felkészülési meccseket, megnéztük, ki hol tart, ki kivel erősített, és kitől mi várható a hátralévő 14 fordulóban.
 
A középdöntő második fordulójával folytatódott a női kézilabda Bajnokok Ligája. A hétvégén a két magyar csapat közül csak a Ferencváros lépett pályára - a francia Metz vendégeként.
 
A nagyszerű magyar sikerekkel záruló Australian Open után alig egy héttel a Davis-kupa világcsoportjában volt jelenése férfi teniszválogatottunknak. Fucsovics Márton és társai Belgiumban, a tavalyi döntős ellen játszottak nyolcaddöntőt.
 
Alig egy hónap múlva Birminghamben kerül sor az atléták idei fedett pályás világbajnokságára. A súlylökő Márton Anita két éve ezüstérmes lett, hasonló teljesítménnyel most is elégedett lenne.
 
Pénteken a dél-koreai Phjongcshangban megnyitják a 2018-as téli olimpiai játékokat. A két koreai csapat közösen vonul fel a megnyitón, Magyarország pedig 38 év után nyerhet ismét érmet, és ehhez - jó kimondani - rövid pályás gyorskorcsolyázóinknak tulajdonképpen elég a papírformát érvényesíteniük.
 
Hosszabbítás, az ECHO TV heti sportösszefoglalója hétfőnként 17:30-kor.

A Hosszabbítás legutóbbi adása EZEN A LINKEN ÚJRANÉZHETŐ.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ