Cover
Sport
A Philadelphia akadályozhatja meg a Patriots címvédését
2018-02-0216:13
Magyar idő szerint február 5-én hajnali fél 1-től rendezik az Egyesült Államok legjobban várt idei sporteseményét, az LII. Super Bowlt. Az idei döntőben a New England Patriots és a Philadelphia Eagles csap össze.
Már csak egy mérkőzés van hátra a profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2017-es idényéből. A minnesotai döntőben a 2004-es szezonhoz hasonlóan ismét a New England Patriots és a Philadelphia Eagles találkozik.  A Hazafiakkal kapcsolatban a legfontosabb hír, hogy a csapat tight endje Rob Gronkowski a fejsérülése után ismét edzésbe állt és az irányító Tom Brady is kézműtétje után már varratok nélkül tud készülni nyolcadik Super Bowljára.

„A kezem? Egyre jobb lesz. Nem tartok még ott, ahol szeretnék, úgyhogy próbálok a legjobban vigyázni rá. Nyilvánvalóan ez a legfontosabb testrésze egy irányítónak, így csak azt akarom, hogy a lehető legegészségesebb legyen a mérkőzésen"
- mondta Brady.

A Philadelphiánál a Carson Wentz helyére beugró Nick Foles állíthatja meg a címvédőt. A csereirányító a rájátszásban eddig remekelt, és ha átmenti formáját a döntőre, akkor jó esélye lehet az Eaglesnek, amely magyar idő szerint hétfőre virradóra harmadik Super Bowljára és az első sikerére készül.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ