Cover
Sport
Magazinajánló: Hosszabbítás
2018-01-2912:59
A ECHO Televízió heti sportösszefoglalójában, a hétfői Hosszabbításban a következő témákkal várjuk nézőinket.
Hosszú évtizedek óta nem volt ilyen sikeres Grand Slam-tornája a magyar tenisznek, mint az idén. Az ausztrál nemzetközi bajnokságon Babos Tímea és Fucsovics Márton is halmozta a bravúrokat, az előbbi 32 év után bajnok lett, míg az utóbbi Roger Federer ellen vívhatott nyolcaddöntőt.
 
Még csak ismerkedünk az új sorozat nevével, de szerda óta már tudjuk, kik lesznek a labdarúgó-válogatott ellenfelei az ősszel induló Nemzetek Ligájában. Amely egyben az új kapitány, Georges Leekens első nagy megmérettetése is lesz.
 
A középdöntő első fordulójával folytatódott az év végi szünet után a női kézilabda Bajnokok Ligája. A hétvégén természetesen a címvédő Győr és a Ferencváros is pályára lépett.
 
2018-ban sem világ-, sem Európa-bajnokságot nem rendeznek az amatőr ökölvívóknak. Balzsay Károly válogatottja így sem pihen, a legjobbak a nemzetközi szövetség félprofi sorozatában lépnek szorítóba.
 
Végezetül öttusa! Budapest adott otthont az évadnyitó fedett pályás nemzetközi versenynek, amelyről az idény legfontosabb világversenyeire készülő legjobb magyarok ezúttal hiányoztak.
 
Hosszabbítás, az ECHO TV heti sportösszefoglalója hétfőnként 17:30-kor.  A legújabb adás EZEN A LINKEN VISSZANÉZHETŐ.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ