Cover
Sport
Magazinajánló: Olümposz
2018-01-2814:36
Miért vonult vissza Dombi Rudolf? Mik az esélyeink a téli olimpián és mik az idei tervei Baji Balázsnak?
Január utolsó Olümposz adásából kiderül, hogy miért vonult vissza Dombi Rudolf. A 31 éves kajakos a sportélet után civilként is a maximumra törekszik. Tervekből a sport után sincs hiány. Az olimpiai bajnok sportoló azt is elmondja, hogy mit tenne másként és kik voltak az igazán meghatározó személyiségek a pályafutása során. 
 
Már csak pár nap és újra szurkolhatunk a magyaroknak. Ezúttal a téli olimpián bizonyíthatnak legjobbjaink. Egyre nagyobb az elvárás sportolóink felé, hiszen a gyorskorcsolyázóktól mindenki érmet remél Phjongcshang-ban. Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke óvatosan fogalmaz az elvárásokkal kapcsolatban. 
2017 sztárja Baji Balázs. A sportban és a magánéletben is nagy változások történtek a világbajnoki bronzérmes életében. A Honvéd gátfutója nem pihen és további céljaiért dolgozik. Mai adásunkból az is kiderül, hogy mennyire változott az élete az elmúlt időszakban. 
 
Történelmi pillanatok, nosztalgiázás és a jövő nagy tervei. Balzsay Károly vezetésével a  Olümposzból ezen a héten is érdekes és őszinte információkat kaphatnak.

 AZ ADÁS EZEN A LINKEN MEGTEKINTHETŐ.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ