Cover
Sport
Vegyes párosban is folytatja a menetelést Babos Tímea
2018-01-2414:33
Babos Tímea Rohan Boppanával az oldalán bejutott az elődöntőbe. Közben a férfi és a női egyesek között is kialakult a legjobb négy mezőnye.
Két meglepetésember, a szerb Novak Djokovicot búcsúztató Csung Hje On és az amerikai Tennys Sandgren csatájával folytatódtak az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi negyeddöntői. 
 
A papírforma alapján Csung számított az esélyesebbnek, aki egy igen szórakoztató, három szettes mérkőzésen győzte le ellenfelét, ezzel biztosítva helyét a legjobb négy között.
 
Készülhet az elődöntőre az ötszörös bajnok Roger Federer is, aki bár kissé gyengén kezdett, végül három játszmában verte a cseh Tomás Berdychet. Ellenfele a dél-koreai lesz, aki Marat Safin 2004-es döntős szereplése óta a legalacsonyabban rangsorolt teniszező, aki a döntőért játszhat.
 
A hölgyeknél az első helyen kiemelt Simona Halep magabiztos két szettes játszmában legyőzte Karolina Pliskovát, míg a másik negyeddöntőben Angelique Kerber totális győzelmet aratott a nála négy hellyel előrébb sorolt Madison Keys fölött.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ