Cover
Sport
Góllal és gólpasszal tért vissza Kovács Csaba
2018-01-1714:25
A 33 éves korábbi válogatott jégkorongozó, Kovács Csaba egy góllal és gólpasszal tért vissza a jégre. A szeptemberben visszavonuló támadó az Újpestnél édesapja egykori klubjában az öccsével játszhat együtt. 
Kovács Csaba passzolja a pakkot Kovács Attilának. A testvérek pályafutásuk során először játszanak egy csapatban. Csaba szeptemberben vonult vissza, ám a világelitet kétszer is megjáró korábbi válogatott jégkorongozó hosszú győzködés után vasárnap az Újpest színeiben visszatért a jégre.
„Ami miatt tényleg nagy nehezen beleálltam, az az, hogy a testvéremmel még egy utolsó esélyem lehet játszani. Illetve én újpesti kötődésű vagyok az édesapám révén. Itt nőttem föl a Megyeri úton.”
- mondta televíziónknak Kovács Csaba.
 
A visszatérés remekül sikerült, a hétvégén gól, gólpassz és győzelem a Fehérvári Titánok elleni bajnokin. Ma este pedig már jön a következő feladat, a MAC Budapest elleni Magyar Kupa elődöntő.
„Kijelenthetjük, hogy talán ők az esélyesebbek, de természetesen azért megyünk, hogy meglepetést okozzunk. És amit tudok, megpróbálom hozzátenni.”
- mondta a kihagyás után még nem százszázalékos Kovács
 
A MAC-UTE meccset húsz óra tizenöttől rendezik a Tüskecsarnokban. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ