Sport
Megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a DVSC labdarúgócsapata
2018-01-1610:17
Az együttes az első hetekben az erőnlétre helyezi a hangsúlyt, később több felkészülési találkozót is játszik itthon és a törökországi edzőtáborban is.  
Az év első edzését konditermi erősítéssel kezdték a DVSC játékosai. A szakmai stáb hat hetes felkészülést állított össze a labdarúgóknak, napi két edzéssel. 
„Keményen kell dolgozni, munka után megfelelően pihenni, odafigyelni az étkezésre és akkor úgy gondolom, egy sikeres felkészülésen leszünk túl, mint ahogy ezt nyáron is tettük„
- mondta Tőzsér Dániel válogatott labdarúgó.
 
Az együttes az őszi szezont várakozáson felül teljesítve a harmadik helyen zárta, és a magyar kupában is bejutott a legjobb 16 közé. Ráadásul több fiatal tehetség is lehetőséget kap a tavaszi idényben. 
„Bukta Csaba egy fiatal játékos, aki elkezdi a felkészülést az Újvárosi Ádámmal együtt. Ő még az elején külön fog edzeni, hiszen neki volt egy sérülése az elmúlt év végén és szépen szeretnénk felépíteni, hogy így kezdje el az első csapattal a munkát.”
- tette hozzá Herczeg András.
 
A DVSC az első edzőmérkőzését január 17-én játssza a másodosztályú Szeged ellen. A csapat február elején Törökországba utazik edzőtáborozni, tétmérkőzésen pedig majd február 20-án lépnek pályára a Dorog ellen, a Magyar Kupában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ