Cover
Sport
Húsz magyar a főtábláért
2018-01-1618:53
A selejtezőkkel megkezdődött az asztalitenisz World Tour-sorozat budapesti versenye, amelyen összesen 23 magyar vesz részt. Póta Georgina, Pergel Szandra és Lakatos Tamás csak a 32-es főtáblán, csütörtök reggel kezdi meg a küzdelmeket.
A selejtezőben a luxemburgi De Nutte és a magyar Hartbrich Leonie egymással csapott össze. A mérkőzés nem is a két játékos, sokkal inkább a két edző miatt volt pikáns, hiszen Bátorfi Zoltán szövetségi kapitány mellett a korábbi magyar szakvezető, a jelenleg Luxemburgban dolgozó Téglás Péter adta a tanácsokat. A papírforma nem borult, 4:2-re győzött De Nutte. 
 
„Madarász Dóri most kezdi meg a csoportküzdelmeit” – mondta Bátorfi Zoltán, a női asztalitenisz-válogatott szövetségi kapitánya. „Nagyon remélem, hogy esetleg fel tud kerülni a főtáblára. Sajnos, volt egy kellemetlen veresége Nagyváradi Mercinek. Ambrus Kriszti nyerte az első meccsét, de nagyon nehéz, mert tényleg nagyon erős és sűrű a mezőny” 
 
– nyilatkozta Bátorfi Zoltán az Echo TV-nek.
 
A szövetségi kapitány kívánságához az első lépést már megtette Madarász Dóra, aki a cseh Kucserovát 4:2-re verte első mérkőzésén a budapesti, BOK-csarnokban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ