Sport
Bátorfi Zoltán: Úgy látom, nagyon jó formában vannak a lányok
2018-01-1517:32
Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan most is Budapest ad otthont a 12 állomásból álló asztalitenisz World Tour-sorozat szezonnyitó tornájának, amelyen 52 ország több mint 400 játékosa indul. 
A magyar női asztalitenisz-válogatott gőzerővel készül az év első asztalitenisz World Tour versenyére melyet a budapesti BOK csarnokban rendeznek. Bátorfi Zoltán szövetségi kapitány szerint lányai hosszabb pihenő után frissen érkeztek a tornára.
,,A bejglievésnek mindig fennáll a veszélye, azonban úgy gondolom, nem szedtek fel pluszt a lányok, én úgy látom, nagyon jó formában vannak mindannyian, jót tett nekik a pihenő, hiszen nagyon hosszú volt az elmúlt év és nagyon sok versenyen vettek részt. Úgyhogy én tényleg nagyon bizakodva várom a holnapi napot,,
- mondta televíziónknak Bátorfi Zoltán szövetségi kapitány.
 
Pergel Szandra jól ment a felkészülés a szezonnyitóra. 
,,Remélem, hogy nagyon jóban, jól sikerült szerintem a felkészülés, jó edzések voltak jó edzőpartnerekkel. Voltak már csapatmeccseink, ahol jól ment a játék, úgyhogy remélem, hogy most is minden jó lesz.,,
Az eseményre rekordot jelentő 53 ország több mint 400 versenyzője nevezett, melynek összdíjazása szintén csúcsot döntött, hiszen idén 150 ezer dollárért szállnak harcba a sportolók.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ