Cover
Sport
Huszti Szabolcs már együtt készül a Videotonnal
2018-01-1313:30
Azonban térdsérülését követően még van lemaradása. 
A csapat hivatalos sajtótájékoztatóján a labdarúgó megjegyezte, szeretne pályára lépni a február 24-i első tavaszi találkozón.
 
 Közel 13 év után tért vissza a magyar élvonalba Huszti Szabolcs. A Videoton pénteki sajtótájékoztatóján elárulta, hazaérkezésének egyik legfontosabb szempontja a családja volt és nem az, hogy ismét szerepeljen a magyar válogatottban. 
„Van két kisgyerekem, egy négyéves kislányom és egy kétéves fiam, és igazából nem olyan egyszerű Kínában élni, vagy költözni ide-oda. Úgyhogy többször mrgbeszéltük otthon a nejemmel, hogy ideje lenne hazajönni.”
- mondta televíziónknak Huszti Szabolcs, a Videoton FC játékosa.
 
 Marko Nikolic vezetőedző nagyon örült a magyar játékosnak. 
MTI Fotó: Illyés Tibor / Marko Nikolic, a Videoton FC szerb vezetőedzője (b) beszél, mellette Huszti Szabolcs, a csapat új labdarúgója a Videoton FC sajtótájékoztatóján
,,Nagyon boldog vagyok, mert az elmúlt két évtized egyik legjobb magyar játékosa ül itt mellettünk. Biztos vagyok benne, hogy segít a csapatnak, hogy elérjük a céljainkat és úgy érzem, ez egy remek üzenet az esetleges érkezőknek is, hogy egy ilyen kvalitású játékos úgy döntött, hogy a Videotonban folytatja a pályafutását."
– mondta a vezetőedző, Videoton FC)
 
 A 34 éves Huszti korábban a Ferencváros a Sopron, a francia Metz, a német Hannover az Eintracht Frankfurt, az orosz Zenit, illetve a kínai Csangcsun Jataj játékosa volt.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ