Cover
Sport
Győzelemmel kezdte a Bayern a tavaszt
2018-01-1313:58
Az európai labdarúgó top ligák közül utoljára a német Bundesligában is folytatódtak a küzdelmek. Ráadásul egy kiemelkedő rangadóval, amelyen a Bayern München Leverkusenben folytatta győzelmi sorozatát.
Nem várt könnyű mérkőzés a német rekordbajnok Bayern Münchenre a Bundesliga tavaszi rajtján, hiszen a hazai pályán csak elvétve hibázó Bayer Leverkusenhez látogatott. Mozgalmas fél óra után mégis a bajorok szereztek vezetést a 32. percben. Egy szöglet után a védők sem kifejelni nem tudták a labdát, sem tisztázni, így Javi Martinez kihasználta a lehetőséget. 

Az 55. percben kis híján egyenlített a Leverkusen, Bailey forgatta meg nagyan Sülét, de lövése után a felső lécen csattant a labda.  Négy perc sem telt el, és Ribéry megmutatta, hogy kell ezt pontosan csinálni, rövidsarkos találata után már 2 góllal vezettek a müncheniek. A 70. percben visszatértek a hazai pontszerzési remények, Volland kétszeresen megpattanó labdája csapta be Ulreichet. Ezután mindkét oldalon születhetett volna gól, de a végső szó James Rodriguesé volt, aki védhetetlenül nyeste a labdát Leno kapujának bal felső sarkába. 

A Bayern München 3-1-re nyert és jelen pillanatban 14 pont előnnyel vezeti a Bundesligát.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ