Cover
Sport
Győzelemmel kezdte a 2018-as évet a Vasas
2018-01-1316:11
A Vasas hazai pályán 3-0-ra győzte le az NB3-as Szekszárdi UFC csapatát. Az angyaföldiek elsőként léptek pályára idén az NB1-es klubok közül.
Az Illovszky stadion felújítása miatt a Vasas a Mészöly műfüves pályán játssza idei hazai felkészülési mérkőzéseit. A tavalyi bronzérmesnek eddig nem úgy sikerült a szezon ahogyan azt tervezték, jelenleg a 9. helyet foglalják el a tabellán a 12 csapatos NB1-ben. Michael Oenning tanítványai a 2018-as szezont az első barátságos mérkőzés előtt egy alapozó edzőtáborral kezdték meg Mátraházán. 
„A célunk az volt, hogy ismét lefektessük, visszatérjünk az alapokhoz. Nehéz félév vár ránk és ennek megfelelően dolgoztunk. A srácok nagyon keményen edzettek, úgy érzem sikeresek lehetünk."
- mondta a vezetőedző.
 
A Vasas az év első mérkőzését az NB3-as bajnokság középcsoportjának 10. helyén álló Szekszárddal játszotta. A tolnaiak az első félidőben megnehezítették az angyalföldiek dolgát, de a második játékrészben kijött a két csapat közti tudáskülönbség és a Vasas végül 3-0-ás győzelmet aratott. 
 
 A piros-kékek következő mérkőzésüket a Vecséssel játsszák, szintén hazai környezetben.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ