Cover
Sport
Magyarul kért bocsánatot Shane Tusup az Év Sportolója Gálán
2018-01-1212:47
Köszönőbeszédében magyarul kért bocsánatot tetteiért Shane Tusup, aki a tavalyi évhez hasonlóan lett ismét az Év Edzője. A beszédet meghatottan hallgatta felesége, Hosszú Katinka. A híres párnak az elmúlt időszakban problémái akadtak, így egyelőre még több szempontból is kérdéses, hogy együtt folytatják-e a jövőben.
„Bocsánat. Nem erre számítottak, igaz? Sokan nehezen mondjuk ki ezt a szót. Nekem a legnehezebb, főleg magyarul, de most bocsánatot kérek azoktól, akik kiálltak mellettem”
– mondta Shane Tusup köszönőbeszédében az Év Sportolója Gálán.

Bár az Év Sportolója Gála az örömteli pillanatok ünnepléséről szól, csütörtök este mégis Shane Tusup és Hosszú Katinka játszotta a főszerepet, ezúttal kicsit másként. A házaspár kapcsolata az utóbbi hetekben nem volt zökkenőmentes, ezt ők is elismerték, ezért sokáig kérdés volt, hogy egyáltalán láthatjuk-e őket a gálán. Végül mindketten megjelentek, bár nem együtt érkeztek. Shane a tavalyi évhez hasonlóan ismét az év edzője lett, és magyarul olvasta fel köszönőbeszédét, ami inkább bocsánatkérőlevél volt.

„Hibáztam, sokakat megbántottam viselkedésemmel, tőlük is elnézést kérek”
Hosszú Katinka összességében hatodszor, sorozatban ötödször lett az Év női sportolója.
„Köszönöm szépen a sportújságíróknak, hogy hatodszor választottak meg, és örülök neki, hogy még nem untak meg engem”
– mondta a háromszoros olimpiai bajnok úszóklasszis a gálán.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a pár együtt folytatja-e az életben és sportban egyaránt, Hosszú Katinka azonban annyit elárult, hogy dolgoznak a megoldásokon.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ