Cover
Sport
Dombi Rudolf visszavonul
2018-01-1116:43
20 év kajakozás után visszavonul Dombi Rudolf. Az olimpiai és Európa-bajnok kajakos december 31-ével fejezte be az élsportot. Január 3-tól a Magyar Diáksport Szövetség területi menedzsereként folytatja tovább.
Dombi Rudolf díjat ad át a Magyar Diáksport szövetség rendezvényén. Az olimpiai és Európa-bajnok kajakos a profi sport helyett új szakmát választott. 
"Felhagytam a sportolással, de mindenképpen szerettem volna a sport mellett maradni és valami hasznos dolgot csinálni. Szerintem nincs is hasznosabb dolog, mint a fiatalság nevelése, hiszen belőlük fog állni a jövő a későbbiekben, így jött nálam képbe a Diáksport Szövetség."
- mondta Dombi Rudolf tévénknek.
 
Az élsport után újabb szerepben kell helytállnia, ahol már önálló feladatai is vannak. 
"A Magyar Diáksport Szövetségben a budapesti régió tartozik hozzánk amellett, hogy mi vagyunk a központi iroda és ott a diákolimpiák szervezése, a képzők tanítása, képzése és maga a képzések szervezése, hiszen nagyon fontos, hogy mindig naprakészen legyenek ők, hiszen az ő kezükben van első sorban a fiatalság jövője és nevelése."
 - folytatta mondandóját a korábbi kajakos
 
Mint minden sportolónak, így Dombi Rudolfnak is az olimpiai bajnoki cím volt az álma. 2012-ben Kökény Rolanddal ez sikerült. Most a hétköznapi életben próbál hasonló sikereket elérni. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ