Sport
Képes album a 130 éves magyar tornasportról
2018-01-1019:54
Két hazai és nemzetközi elismerést egyaránt szerzett könyvet is kiadott a Magyar Torna Szövetség az elmúlt tizenöt évben. Idén jelent meg a sorozat lezáró darabja, amely egy különleges fényképalbumban öleli fel a magyar tornasport elmúlt százharminc évét.
Időutazás címmel újabb könyvet adott ki az idén 130 éves Magyar Torna Szövetség. A kiadvány egyedisége, hogy fényképekkel gazdagon illusztrált. Magyar Zoltán olimpiai bajnok tornászunk szerint jó útmutatás mindenkinek, aki a sport világában tevékenykedik.
"Bármelyik sportág utánunk eredhet és megcsinálhatja ugyanezt. Minden régi tornásznak, mostani tornásznak és a jövő számára is ez egy olyan útmutatás, amely szinte a torna honfoglalásától napjainkig képekben jeleníti meg a torna szépségeit. Olyan képek találhatóak benne, amelyek teljesen megdöbbentik az embert."
- mondta televíziónknak Magyar Zoitán.

Karácsony István, a könyv szerzője hozzátette, nem csak a képek megszerzése és beillesztése, de a szereplők azonosítása és az események datálása is rendkívül nehéz feladat volt. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ