Sport
Bemutatták Supka Attilát a Honvédnál
2018-01-1019:43
Bemutatták a Budapest Honvéd labdarúgó csapatának régi-új vezetőedzőjét, Supka Attilát. A Bozsik Stadionban rendezett sajtótájékoztatón a tervekről és az elérendő célokról esett szó.
A Honvéd decemberben kinevezett vezetőedzője, Supka Attila megkezdte a felkészülést régi-új csapatával. A kispestiekhez visszatérő szakvezetőtől a nemzetközi kupaszereplést várja el a tulajdonos. A csapat felkészülése során februárban törökországi edzőtáborral készül a tavaszi folytatásra.
 "A céljaink, amit Hemingway Úr megfogalmazott, hogy nemzetközi porondra kerüljünk ki. Ez két opcióval lehetséges: az első három hely valamelyikével, vagy pedig a magyar kupán keresztül. Bízom benne, hogy valamelyiket el fogjuk tudni érni."
- mondta Supka Attila televíziónknak.

A sajtótájékoztatón bemutatták a Honvéd új igazolását, Heffler Tibort. Rajta kívül még egy belső és egy bal oldali védő megszerzését tervezi a klub a tél átigazolási időszakban. George F. Hemingway elárulta, hogy Eppel Mártonért még nem érkezett konkrét megkeresés. Hangsúlyozta: Eppelt csak megfelelő ajánlat esetén engednék el a kispestiek.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ