Cover
Sport
Sztárvendégek és sztársportolók a jubileumi Év Sportolója Gálán
2018-01-0914:56
Csütörtökön este eldől, hogy 14 kategóriában kik a magyar sportban 2017 legjobbjai. Az Év Sportolója Gálának immár harmadik alkalommal a Nemzeti Színház ad otthont.
Az idén már 60. alkalommal szavaztak a sportújságírók az év sportolóira. A kategóriák legjobbjai közül a tenisz Australian Openre készülő Babos Tímea és Fucsovics Márton, valamint a német labdarúgó bajnokságban szereplő Jakabfi Zsanett és Gulácsi Péter fog csupán hiányozni az előzetes visszajelzések szerint. A jelen sportolói mellett a múlt nagyjai díjátadókként jelennek majd meg a színpadon.
„Nagyon nagy számban lesznek itt a jelöltek és a leendő díjazottak. Sztárok a díjátadók is, köztük a magyar sport nagyjai. Olyanok, mint a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Benedek Tibor, aki például edzőként is volt már az év sportolója gálán díjazott. Szintén díjátadó Szeles Mónika, aki a világon volt korábban az év sportolónője. Nem mellesleg tenisz világranglista-vezető volt fénykorában a 90-es évek elején” 
– nyilatkozta Szöllősi György, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, az Echo Tv-nek.

Szeles Mónika mellett itt lesz a gálán az erdélyi Szabó Katalin, olimpiai bajnok tornász és az osztrák színekben olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó, Hunyady Emese is.

A sportolók mellett művészek is színpadra lépnek. Bár a program titkos, de azt már lehet tudni, hogy Cserhalmi György, a Nemzet Színésze egy év kihagyás után visszatér a színpadra, acsütörtökön 19 óra 30 perkor kezdődő gálán.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ