Cover
Sport
Vereséget szenvedett a magyar férfi kézilabda-válogatott
2018-01-0822:11
Válogatottunk a második Svédország elleni edzőmérkőzésén kapott ki. Ljubomir Vranjes Európa-bajnokságra készülő tanítványai 31-29-re kaptak ki. 
Az már a találkozó elején kiderült, hogy kísérletező szellemben lép pályára a fehér mezes magyar válogatott. Ljubomir Vranjes alaposan kicserélte a kezdőcsapatot a szombati döntetlen után, ennek eredményeképp a svédek hamar öt gólos előnybe kerültek. 
 
Lékai Máté és Bartók Donát beállítása után viszont folyamatosan zárkóztak a mieink, és 12-12-nél utolértük a hazaiakat. Sajnos a lendület nem tartott ki a szünetig, a félidő végét a kék mezesek zárták jobban, így 18-14-es állásnál vonulhattak öltözőbe a felek. A második játékrészt parádésan kezdte a magyar csapat, villámgyorsan sikerült egy gólra felzárkóznia. 23-23-nál úgy fordulhattunk a hajrára, hogy reális esélyünk volt a győzelemre. Az utolsó perceket viszont a svédek bírták jobban, mind védekezésben, mind támadásban jobbak voltak nálunk.  A vége 31-29 lett. Válogatottunk szombaton már az Európa-bajnokságon száll harcba, akkor az olimpiai bajnok Dánia lesz az ellenfél. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ