Sport
A dobogó is elérhető, de elsorban a bennmaradás a cél
2018-01-0820:34
Bár a dobogótól sincs messze a Puskás Akadémia FC az OTP Bank Ligában, a csapat vezetőedzője a bennmaradást tűzte ki célul a tavaszi szezonban. Pintér Attila szerint ugyanis a realitás talaján kell maradniuk. 
Immár teljes csapattal készül Felcsúton a Puskás Akadémia. Pintér Attila vezetőedző szeretne előrelépni a tabellán, de óvatosan fogalmaz. 
„Igazából nem vagyunk messze a dobogó harmadik fokától, még elérhető, de a realitás talaján kell maradni, és az első évben is azt tűztük ki célul, hogy magabiztosan maradjon benn a Puskás Akadémia. Ennek érdekében dolgozunk, ennek érdekében szeretnénk megfelelni az elvárásoknak”
Puskás Akadémia FC játékosa, Szakály Péter az együttes előtt álló hetekről is beszélt. 
„Az első pár hét a fizikális felkészítésről fog szólni, aztán elutazunk edzőtáborba, ahol már mérkőzéseket is játszunk. Nagyon bízom abban, hogy hamar kialakul a keret, amivel nekivágunk a tavasznak és egy sérülésmentes felkészüléssel minél eredményesebbek tudunk majd lenni.”
- mondta a játékos.

 A Puskás Akadémia egyelőre idehaza készül, majd hétvégén Spanyolországba utazik, ahol kéthetes edzőtáborban folytatja a felkészülést. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ