Cover
Sport
Az olimpiai részvételért
2018-01-0722:08
Tóth Ivett a műkorcsolya Európa-bajnokság előtt a juniorok országos bajnokságán versenyzett. A kontinensviadalon az is kiderül, hogy Medgyesi Fruzsina vagy Tóth Ivett képviselheti-e Magyarországot a téli olimpián.
A szezon harmadik versenyén jégre lépett Tóth Ivett műkorcsolyázó. A nyári sérülése miatt kieső két hónap után próbálja behozni lemaradását a január 15-én kezdődő Európa-bajnokságig.
„Ez is igazából egy edzés volt számomra, hiszen csúcsformát szeretnénk az Európa-bajnokságra, és ha ott lehetek, akkor az olimpiára és a világbajnokságra. A kűrben igazából két ugrást rontottam, a többi mind megvolt, úgyhogy ennek tényleg nagyon örülök, mert az elmúlt versenyeken nem sikerült ilyen programokat hozni."
 - nyilatkozta Tóth Ivett televíziónknak.
 
Az Európa-bajnokságon riválisa, Medgyesi Fruzsina előtt kell végeznie, hogy indulhasson a téli olimpián.
„Az Eb-n jó lenne az első tízbe kerülni, ahogy tavaly. Hozni a tavalyi formát, az ugrásokat bemutatni és először is szeretnék bátran korcsolyázni és bátran lépni a pályára és akkor tudom, hogy meg fogom tudni csinálni azt, amire készülök."
- folytatta a műkorcsolyázó
 
Az Európa-bajnokságot január 15. és január 21. között rendezik Moszkvában, ahol az is kiderül, hogy Tóth Ivett vagy Medgyesi Fruzsina indulhat-e a téli olimpián Phjonghcsangban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ